A tőzsde sötét titkai


Tudd meg te is a milliókat értő titkot ebből az ingyenes E-könyvből!

Főoldal info@tozsdeiskola.hu        06 20 421 1592

Az ingyenes E-könyvet PDF formátumban rögtön elküldjük

Töltsd ki most az űrlapot

hogy miként fogod tudni kiválasztani azt a brókercéget, amelyik tuti nem vág át.


hogyan fogod tudni megtalálni a számodra legjobban működő stratégiát


miként leszel képes úgy kereskedni a tőzsdén, hogy napról napra akár több százalékkal gyarapodjon vagyonod


és ami a legfontosabb, hogyan fogod tudni elkerülni a nem látható buktatókat, amik elvinnék a nyereséged 83%-át

Kik vagyunk mi?

avagy így verik át a kisembereket a tőzsdén


Adatvédelem, jogi nyilatkozat

A weboldal felhasználási-, feliratkozási, megrendelési feltételeinek és az adatvédelmi nyilatkozat kivonata: Jelen weboldal oldal üzemeltetője és jogtulajdonosa a Tőzsdeiskola Pénzügyi Tanácsadó és Szolgáltató Kft. Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-0000000. A forrás megjelölése nélküli, szerzői hozzájárulás nélküli utánközlés, átdolgozás tilos. A feliratkozás önkéntes. A nem létező e-mailcímmel, a hírlevél gyűjtő, eldobható e-mailcímmel, vagy a nem teljes, valótlan adatokkal feliratkozást kezdeményező felhasználókat figyelmeztetés nélkül töröljük. A teljes jogi nyilatkozat itt: www.tozsdeiskola.hu/jogi.html

Előadásain és tanfolyamain eddig több, mint 14.000 ember vett részt, tőzsdei módszereivel számos hallgató növelte ez idáig anyagi egzisztenciáját.


Telefon: 06 20 421 15 92

E-mail: info@tozsdeiskola.hu

Tőzsdeiskola

Miben tudunk segíteni neked?


Véget vetünk az anyagi bizonytalanságnak. Attól függően, hogy mi a jelenlegi problémád, alakítjuk ki a személyre szabott képzésed, aminek végére garantáljuk, hogy teljesen más szemmel fogsz tekinteni az életedre. Milliónyi lehetőség van a meggazdagodásra, amik közül egyet, a forex kereskedést profi szinten megtanítjuk számodra. Ezen felül könyvekkel, Cashflow társasjátékkal, ingyenes és fizetős rendezvényekkel terelgetünk a céljaid felé. A mi munkánk eredménye nem az, hogy vegyél tőlünk valamit, hanem hogy sikeres legyél azáltal, amit mi nyújtunk számodra. Cégfilozófiánk, hogy az elégedett ügyfél a jó ügyfél, ezért meg is teszünk mindent. Gyere és csatlakozz te is a Tőzsdeiskola sikeres hallgatói közé.

A Tőzsde sötét titkai című e-bookot Virág Attila írta, a Tőzsdeiskola vezető tanfolyamfelügyelője, akit Horváth András tőzsdeszakértő képzett ki. Attila kezei közül kerülnek ki a legsikeresebb tőzsdei hallgatóink.

Letöltöm a könyvet

Hogyan oktatunk?


A Tőzsdeiskola legsikeresebb fejlesztése az új, úgynevezett ellenőrzőlapos oktatási módszer bevezetése a tőzsdeoktatásba, amivel néhány nap alatt szuperhatékonyan sajátítható el a sikeres tőzsdézés alapjai.

Mióta csináljuk és kik vagyunk?


A Tőzsdeiskola Pénzügyi Tanácsadó és Szolgáltató Kft.-t Horváth András tőzsdeszakértő alapította 2006-ban, melynek jelenleg is tulajdonosa és ügyvezetője.

Gyakorlott tőzsdeszakértőként naponta kereskedik a magyar és az amerikai értéktőzsdéken, valamit a devizapiacon is. Az általa képviselt kreatív tőzsderendszerek a világon egyedülállóak, és kiváló lehetőségeket nyújtanak mindazok számára, akik professzionális szinten szeretnének megtanulni tőzsdézni, és ezzel nyereséget elérni.

Egy tőzsdei magánbefektető csoport vezetője volt 2005.-ben. Itt kezdett el a tőzsdestratégiák haladó szintű kutatásával és fejlesztésével foglalkozni. Ekkor fejlesztette ki első nyereséges tőzsdei módszereit.

Előadásain és tanfolyamain eddig több, mint 14.000 ember vett részt, tőzsdei módszereivel számos hallgató növelte ez idáig anyagi egzisztenciáját.


Jelenleg kilenc munkatárs dolgozik azon, hogy a nálunk tanulók a lehető legsikeresebbek legyenek.

Életképek a tanfolyamterembőlA regisztráció után megerősítő e-mailt küldünk. Miután megerősítetted a regisztrációdat a Tőzsde sötét titkai könyvet máris küldjük.

Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt találod.


1445 letöltés
(2014.11.03.-as adat)

Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 59.

Vélemények a könyvröl

Nagyon jól összeszedett könyv, könnyen feldolgozható, csupa használható és gyakorlatias tudással. A könyv címe teljesen megállja a helyét, tényleg rengeteg olyan láthatatlan buktatója van a tőzsdézésken, amiről eddig hallgattak. Most már nyitott szemmel fogok járni.


- Ifj. Kovács István

Testnevelő tanár

Mikor megkaptam a könyvet, őszintén szólva kicsit szkeptikus voltam, annyi ilyen túlmisztifikált könyv van a piacon. Mikor elolvastam, már minden tiszta lett. Elképesztő, hogy mennyi rejtett buktatója van a tőzsdézésnek, még szerencse, hogy eddig nem nyitottam éles számlát. A könyv most már kellő biztonságot fog nyújtani számomra, hogy tényleg elkezdjek kereskedni. Köszönöm Tőzsdeiskola!

- Tóth Zsófia

Könyvelő